Brolægning

Anlægsgartner haveanlæg og havepleje‎ græsklipning, hækklipning, træfældning, stubfræsning, plantning, buskbeskæring, rensning af tagrender samt andet havearbejde.

Smukt anlagte sten- og fliseanlæg tilføjer en ekstra visuel dimension til haver og andre grønne anlæg – det være sig hos private som hos virksomheder og i boligforeninger. De Grønne Smølfer tilbyder hjælp med alle former for brolægningsarbejde, hvad enten der arbejdes i traditionelle sten, med fliser eller i granit. Vores erfaring giver os mulighed for at tilbyde vores kunder kompetent rådgivning, når det handler om hvilke løsninger, der passer bedst i den aktuelle situation. Og det uanset, om det brolagte areal er placeret i haver, på flisegange, i indkørsler eller på terrasser. 

Er der problemer med eksisterende og slidte brolagte arealer, tilbyder vi også reparationer og udbedring af skader samt generel reetablering af sten- og flisebelagte områder. Altsammen i tæt dialog med vores kunder, hvis tilfredshed er vores vigtigste ambition.